Tuesday, April 19, 2011

wah ! baru suda .

Assalamualaikum .

Hi readers ! just nak bagitahu korang yang blog aku da laen sekarang . tengok tu . header pun da bertukar . template and background pun bertukar jugak .wah ! suke tak ? suke tak ? before ni aku pakai yang ala - ala kewanitaan gitu . first-first tengok macam cantik . tapi da lame-lame tengok aku pun naek bosan . korang apatah lagi kan . hehe . aku tukar pun sebab tak nak la semua readers aku bosan bile nak bace blog aku yang da tersedia bosan ni kan . hehehe . kononnye kecik hati la tu . meluat mak nyah . hehehe .  ok . jom kite tengok ape yang aku da tukar . lets go bebeh !

1st - header !

old header !
ni la header lame aku . bosan kan . pastu gambar nak ala - ala FL kan . maaf ye FL . tiru gaye awak buat peace . :D

new header !

ni pulak header baru aku . yang aku pakai sekarang ni la . hehe . ala - ala budak kindergarten gitu ! comel kan . hehe . anak sedare aku pun suke tengok tau . so, korang pun should be suke tengok . bole pakse orang macam tu ? hehe . :P


2nd - layout !


aku pilih layout yang ade 2 side bar sebab senang aku nak letak iklan dari nuffnang, picture2 aku and yang sewaktu dengannye . :) eh, korang jangan lupe klik kat iklan-iklan yang aku advertise kan tu ok . kerjasama anda amat dihargai . terima kasih . :)

3rd - background !


dari segi background aku pilih yang colorful . saje nak bagi segar sikit mate korang . yelah aku tau blog aku ni kadang-kadang mengantukkan . oleh sebab aku tak nak bagi korang blah dari blog aku, aku pun pilih la yang colorful . hehe . hope korang suke ok . :)

4th - template !


dari segi template pulak, aku pilih awesome inc. sebab template ni nampak simple . so senang nak ubah background yang sesuai dengan template ni . kalau korang perasan . before ni pun aku pakai template ni . cume background je laen .  :)

The last one !

just nak show kat korang antara headers yang aku pernah design . sambil tu aku nak promote jugak la blog membe aku . hehe . bukan nak bangge . cume nak korang tau aku ni berbakat jugak la dalam bab-bab mendesign ni . cume tak la expert mane . tapi kalau korang rase nak suruh aku design kan headers untuk korang, aku bole tolong buatkan . hehe . free of charge tau ! cer bagitau aku ape dalam dunia ni yang free ? takde kan . sebab tu la aku bermurah hati nak buat kerje-kerje amal ni . :) at least aku bole kembangkan bakat dan kemahiran aku dalam dunia design ni . ok readers !

ni blog dyana . kalau nak kenal dengan dia, korang bole KLIK SINI

ni blog naeyma . kalau nak kenal dia, korang bole KLIK SINI

ok . tu saje untuk hari ini . saye, miszazzu melaporkan . ok bai . ok bai .

6 comments:

  1. comey header baru..background pon comey..jelesh akak..meh ajr akak meh..

    ReplyDelete
  2. hehe . thanks kak p-nut . bole2 . nanti azu ajar ok . :)

    ReplyDelete
  3. saye mahu jugak header comel2 cam kanak2 ribena!!

    ReplyDelete
  4. bole aje sayang . nanti email kat akak ea adik nak header yg mcm mane .

    ReplyDelete
  5. nice header...hehe

    http://entityzealyz.blogspot.com/2010/11/sejarah-header-blog.html

    ReplyDelete