Friday, March 4, 2011

what a psycho stalker ?!

Assalamualaikum .

arghhhhhhhhhhh . aku sgt hot untuk entry kali ni ! ape perasaan korang kalau ade orang yg sgt suke stalker korang ? tension kan ? mule-mule tu aku tak berapa kisah sgt la kan . bile da lame-lame and then orang tu pun da makin melampau gaye stalker dia . aku pun hangin la kan . bole aku jerit lagi ? korang bagi ke tak bagi ke aku tetap nak jerit ! arrrrgggghhhhhhhhh . geramnye weyh ! sgt bodo la orang tu ! apsal ko stalker aku ouh ! b*** la ! ok . korang nak tau nape aku jadi hot sgt ? 1st, sebab orang tu suke sgt tengok-tengok aku . tengok lame-lame ok ! kalau ade orang tengok korang pun, korang akan jd tak selesa kan ? nak buat kerja pun jadi tak tentu arah . 2nd, sebab bile time aku makan, orang tu saje dtg dekat dengan tempat aku tgh makan and then buat-buat nak ambik barang la ape la . setiap hari ok ! kalau sebulan sekali aku takde hal lagi . ape niat ko ouh stalker ! cam s*** ! last reason kenape aku jd hot sgt adalah kerana orang tu sudah berada di tahap yang melampau ! aku story ea . ok . dekat office tempat aku praktikal, ade dua surau . satu surau dalam office and satu lagi surau luar office . surau dalam office tu cume untuk orang-orang berpangkat je . cikai-cikai tak bole gune surau tu . bapak berkire kan ! lantak la . malas nak ambik port . surau yang kat luar tu pulak untuk lower staff . kirenye aku ni tergolong dalam kategori lower staff la . biase la . praktikal je kot . ape darjat kan nak solat dekat surau 1st class dalam office aku tu . alamak . da story over the top pulak . ok . selalunye aku pergi solat zohor dekat surau lower class tu la . nak di jadikan cerita, aku selalu solat tak kunci pintu surau tu . tapi kenape hari ni aku rase macam nak sgt kunci ! so, aku pun kunci la . tengah-tengah khusyuk bersolat ni, tibe-tibe ade orang ketuk pintu surau tu . aku buat tak tau la kan . tengah solat kot . sape ajar tengah solat bole tibe-tibe pergi bukak pintu ! so, aku habeskan solat aku . after da lipat sejadah and telekung semua, aku bukak la pintu surau tu . korang tau sape ? si stalker tu la . sumpah aku terkejut gile . selama aku solat kat surau tu, aku tak pernah nampak orang tu guna surau tu pun . aku terus keluar and blah . gile ko nak duduk situ lame-lame ! aku masuk office memang terus hot gile la kan . tu yang terus tulis blog tu . rase macam nak tendang-tendang je orang tu ! kite bako ! kite bako ! ok bai !