Friday, December 24, 2010

OMG ! Ada orang lukiskan potret untuk saye !

Assalammualikum .


hi readers ! ok . mcm biase (eh ! biase ke . haha) aq nak share dgn korg about someone yg telah melukiskan potrait aq . kind gile org ni kan . yela . sanggup lukis potrait aq tanpa ade sebarang bayaran pun . hehe . actually, aq saje je ngendeng2 (bahasa jawa . tolong search by urself . aq tak dibayar utk men'translate' bahasa jawa utk korg . haha . gile kerek .) kat org ni suruh lukiskan potrait aq . haha . and then org ni pun setuju nak lukiskan potrait utk aq . huhu . aq bukan buli org ni ok . aq saje nk bagi org ni mahirkan lagi  lukisan org ni (sedangkan hakikatnye org ni mmg da pandai melukis dari kecik) . aq pun saje nk bagi org ni bykkan lagi collection org ni . biase la . aq pun mmg ambil part time model utk siapa2 yg nak kembangkan bakat melukis  (ok . aq tipu je) . da la . mls nk cerita lebih2 . nanti korg ckp aq mencapap . erkk . tgok je la k . huhu



firstly .

secondly .

thirdly .


Finally . Finish already . Nice kan . :)


thank you so much SALAM (sorry, aq tak tau name penuh ko)

No comments:

Post a Comment